söndag 17 maj 2009

På äventyr norröver

I fredags packade familjen på Rörstrandsgatan 58 lite pick och pack och pös mot morfar Jinkos stuga för lite mys. En överlycklig Brick bassefnattade ett par gånger på rad innan han nöjde sig med att nosa runt lite på gården. Inte långt efter lurade sömnen in flocken för en god, och extra lång, natts sömn.

Österfärnebo + Jäderfors

Då Österfärnebo ligger ett (lite längre) stenkast från Jäderfors, där det annordnades bassetutställning, så passade vi på att åka dit på lördagen. Eftersom vi sov lite längre än vanligt så missade vi såklart basset hound-delen av utställningen. Men vi fick rapporter från Kennel Björkwood. Vi fick oxå gosa med deras bedårande valpar, George och Clothilde. Tyvärr lyckades Brick vara ivägen så fort vi knäppte bilder på dom små underbara liven. Så ni får en bild på andra bassar istället.

Österfärnebo + Jäderfors

Eftersom vi missat den festligaste delen av utställningen så blev inte inte långrandiga i Jäderfors utan vände tillbaka till Jinkos där eftermiddagen ägnades åt att ligga i trädgården och njuta av den strålande solen. Brick tuggade ben. Vi andra hembakta bullar vi tjackat från en tant längs vägen.

Österfärnebo + Jäderfors

Vi vände åter mot röret sent på eftermiddagen och kvällen ägnades från Brillans del att sova. Det är jobbigt för en liten basset att vara på landet. Även om man inte fått röja runt som man ville.

1 kommentar:

Camilla, Arne, Pelle sa...

Hej! Så kul ni spanade in Jäderfors, vi var dit förra året i hagel och regn och blåst, fy så hemskt! Tror definitivt att grabbarna skulle ha kul om de träffades bara "grabbarna" Arne är inte så mycket för lek kanske men han trivs runt andra hundar ;-) Är det brudar med i leken blir det lätt att bara det blir intressant...