onsdag 5 november 2008

Brick betygsätter

Som sagt: i dag var stora stygntagar-dagen. Vilket var bra. Det har läkt finfint bortsett från en liten fadäs i ena hörnet som veterinären sa snart skulle gå bort. Så på den fronten var det lycka och glädje.
Däremot så började Brickan i måndags halta lite lätt, vilket i går blev mer och idag blev ännu mer. Således tillfrågades veterinärens expertis även på frambenshältan. En sträckning var gissingen och botemedlet blev ytterligare veckor av stillhet. Minst en och en halv innan man kan börja stimma och stoja igen.
Blä så trist sa Brick, matte och husse.

Så vi gick hem och till ritbordet för aktiviteter för stillasittare.
Nedan följer en betygsättning av de han sysslat med under sin konvalescens tidigare (och som han med stor säkerhet kommer att köra vidare en dryg vecka dårå).

Godis i handduk. 5 tassar av 5 möjliga.
"Fantastiskt kul, jag blev riktigt trött i skallen" - Brick

Brain Training

Godis under skål. 4 tassar av 5 möjliga.
"Mycket roligt, men jag anser att skålen halkade undan lite för lätt" - Brick

Brain Training

Godis i aktiveringsbrädan Brick. 3 tassar av 5 möjliga.
"Alltid kul med gratis godis, men inte så stor utmaning då jag haft brädan sedan i somras" - Brick

Brain Training

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nä, vad typiskt att stackars Brick skulle råka ut för en sträckning nu också mitt på allt! Skönt ändå att stygnen är borta så det inte krävs bojar och annat dumt längre för att hålla saker och ting under kontroll.

Godis i handduk skulle förresten inte fungera så bra med tant långöra här hemma, i alla fall inte om man vore rädd om handduken - hon skulle nämligen bryskt tugga sig igenom den till godiset ;)

Susanne sa...

Ja, det var ett ruskigt oflyt - men det som inte dödar härdar, eller vad man brukar säga... ;)

Haha. Jag ska erkänna att Brickan har lämnat små hål i handduken vi använt. Men det var en 5 kronors från Ikea, så den får offras för lite lugn och ro...