onsdag 23 juli 2008

Sämsta semesterbloggaren Susanne

Förlåt. Å det grövsta. Här är semester igång för fullt och inte en ny post upplagd på år och dar.
Botgöring således.
En snabb redogörelse för Bricks aktiviteter från förra veckan. Måndagen var ju som berättat en dag i Finlabo. Och tisdagen spenderades med nytt barn - Nils, välkommen till världen - hans föräldrar och deras fantastiska svarta best till hund. Viggo och Brick lekte som de aldrig gjort något annat, och någonstans under dagens bus försvann Bricks två sista valptänder (RIP vassa munnen), man kan ana att de sitter någonstans i Viggos ben.
Brick & Viggo
Brick & Viggo

Väl tillbaka i Oskarshamn från Linköpingsfärden så mötte nästa kusin från landet upp. Macke med Mia och Linn i släptåg (eller om det möjligtvis varit omvänt?) dök upp på onsdagen till Bricks jubel.
Brick in Mockebo
Brick in Mockebo

Ja. Jimmy verkade inte heller så ledsen över det om sanningen ska fram.
Family moment

Intensivt lekande ända till dess Macke vinkade adjö på fredagen. Och Brick gick in i sleepmode lagom till mattes moster med familj anlände.
Brick in Mockebo

När det tidvis var brist på hundar att leka med så gick Brickan över till gräsklipparen Göthe som irrationellt patrullerar stora delar av Mockebos gräsmatta.
Brick in Mockebo

I söndags bar det hem från Småland. Hej Stockholm med damm och grus, lekkamraten Tore och kompisen Leche. Brick har det nog helt okej i stan med - även om han nog saknar att kunna blada ut och in som han vill, spatsera över sommarängen och plocka körsbär från trädets lägre grenar.

Inga kommentarer: